Hírek

Tájékoztató

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet 12. §- a értelmében: a közigazgatásban foglalkoztatott személyek a munkájukat a munkavégzés rendes helyétől eltérően, a lakó-, illetve tartózkodási helyükön, saját eszközeikkel végzik. Munkahelyen történő munkavégzés rendelhető el azok számára, akiknek esetében ez feltétlenül szükséges, így különösen a koronavírus-világjárvány elleni védekezésben részt vevők, valamint azok számára, akiknek az elvégzendő munka jellege a lakó-, illetve tartózkodási helyükön történő munkavégzést nem teszi lehetővé. A munkáltatói intézkedés a közigazgatásban foglalkoztatott személlyel rövid úton, az írásba foglalás mellőzésével közlendő. Ezen rendelkezés 2021. május 22-ig hatályos.

A Gyulaházai Közös Önkormányzati Hivatal a személyes ügyfélfogadását továbbra is szünetelteti. Halaszthatatlan ügyekben a 06-45/404-011 telefonszámon, előre egyeztetett időpontban lehet a hivatalban személyesen ügyet intézni.

Az ügyintézés elektronikus úton, illetve papíralapon folyamatos. A kérelmeket, egyéb megkereséseket a kihelyezett gyűjtőládába is bedobhatják.
Kérünk minden tisztelt ügyfelet, hogy elektronikus, illetve telefonos elérhetőségét a benyújtott irataikon tüntessék fel!
Megértésüket köszönjük!

Anarcs, 2021. április 14.

Pappné Vass Erzsébet jegyző nevében és megbízásából:
Váriné Lunczer Enikő
aljegyző

Időjárás

booked.net

Névnap

2024. április 24. szerda
György, Debóra
05:42 19:55

Holnap
Márk, Márkó, Márkus
napja lesz.