Hírek

LEKO-2,5 típusú vonólap bérbeadása

Tájékoztató a Gazdáknak és Gazdálkodóknak

Anarcs Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 240/2022.(X.6.) határozatával döntött az önkormányzati tulajdonú LEKO-2,5 típusú vonólap nem önkormányzati célú használatáért fizetendő díjról. A képviselő-testület úgy gondolja, hogy a minimális bérleti díj ellenében a mezőgazdasági gazdálkodók a külterületi utak rendbetételében partnerei lesznek. Az önkormányzati eszközzel az általuk használt földutakat időnként letolják, annak érdekében, hogy a külterületi utak mindenki számára használhatóak legyenek.

Ennek szellemében a Képviselő-testület elhatározta, hogy a vonólapot szabadkapacitása terhére bérbe adja. A vonólap bérbeadásakor a használatáért fizetendő díj mértékét 1.000.- forint/ nap összegben állapítja meg, mely összeg az Áfa-t nem tartalmazza. A vonólap használat során felmerülő egyéb költség a vonólap igénylőjét terheli.

A vonólap átadásakor, valamint a vonólap bérletének lejártakori visszavételezésekor szükséges műszaki átadás-átvételi feladatok intézésére felhatalmazza Takács Nándor képviselőt, akinek igazolása alapján kerül sor a bérlet pénzügyi elszámolására. A bérbeadással kapcsolatos jognyilatkozatok megtételével megbízza és felhatalmazza Takács Nándor képviselőt.

Takács Nándor képviselő elérhetősége: 06-30/658-9668

Anarcs, 2022. október 12.

Kertész Zoltán
polgármester

Időjárás

booked.net

Névnap

2024. április 16. kedd
Csongor, Joakim
05:56 19:44

Holnap
Rudolf, Kiara
napja lesz.