Hírek

Egészségház és Óvodai játszótér átadása

egeszseghaz 51

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves Vendégek!

Szeretettel és tisztelettel köszöntök minden kedves megjelentet! Engedjék meg, hogy külön köszöntsem dr. Seszták Miklós Kormánybiztos Urat, Baracsi Endre Urat a Megyei Közgyűlés alelnökét, a környező települések polgármestereit.
Ünnep ez a mai nap községünk életében, mely egy szépen felújított orvosi rendelővel és egy új óvodai játszótérrel lett gazdagabb!

Az önkormányzat tulajdonában álló orvosi rendelő 1984-85-ben épült, Dr. Somogyi Gábor háziorvos úr 1988 óta szolgálja a települést, mint körzeti orvos. Az idő előrehaladtával ebben az épületben kapott helyet a Védőnői szolgálat és a Fogorvosi rendelő is. Az idő vasfoga azonban rányomta bélyegét erre az épületre, nagyon indokolttá és szükségessé vált a felújítása. 2018-ban megjelent a MFP pályázat Egészségház felújítási programja, mely kiváló lehetőséget adott a felújítás megvalósítására, amit Kalinák József volt polgármester úr megragadott és a beadott pályázatunk sikeres elbírálást nyert, így közel 30 millió Ft támogatáshoz jutott az önkormányzat.

Köszönet a magyar kormánynak, köszönet dr. Seszták Miklós Kormánybiztos Úrnak, köszönet a Haklik Mérnöki Irodának a tervezésért, köszönet a Handel KFT-nek a kivitelezésért, szeretném megköszönni Dr. Somogyi Gábor háziorvos úrnak a munkáltok folyamatos vezetését. Elismerésem és köszönetem az Egészségház valamennyi dolgozójának, hogy a felújítás alatt is embert próbáló módon helyt álltak és szolgálták a lakosságot. Külön megköszönöm a tisztelt lakosságnak is türelmüket és együttműködésüket. Az Egészségház felújítása alkalmából minden szolgálatot teljesítő itt dolgozónak kívánok erőt, egészséget és kitartást munkájához.

Kedves Vendégek, Tisztelt Megjelentek!

A mai napon a MFP keretében megújult Óvodai Játszóteret is átadjuk, ami a mai kor követelményeinek és szabályainak megfelel, biztosítva a megfelelő mozgási, készségfejlesztési lehetőségeket az óvodás gyermekek számára. A felújított játszótér a MFP közel 5 millió Ft-os támogatásából valósult meg. Ismét köszönetem fejezem ki minden segítségadónak és közreműködőnek!

Kertész Zoltán
polgármester

Időjárás

booked.net

Névnap

2024. április 16. kedd
Csongor, Joakim
05:56 19:44

Holnap
Rudolf, Kiara
napja lesz.