Falunap 2012 PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterIWIWSatartlapGoogle bookmarkJP-Bookmark
2012. december 03. hétfő, 10:32

Idén nyáron augusztus 11-én került megrendezésre a már hagyománnyá vált falunap. Délelőtt folyamán a Falunapi kupáért mérkőztek meg az előzőleg benevezett csapatok, ahol igen sok csapat vett részt, nagy nézőközönség előtt.

A falunapi rendezvény több helyszínen zajlott egy időben. A Bárókert bejáratánál egésznap rendelkezésre állt az ugráló vár, a csúszda, quad motorozás. Az óvoda játszóterén az érdeklődők kipróbálhatták az origamit, az arcfestést, üvegfestést.

13 órakor kezdetét vette az iskola udvarán a falunapi főzőverseny, ahol íncsiklandó ételeket főztek a nevezett csapatok. Ezekkel egy időben a színpadon egymást váltották a színesebbnél-színesebb műsorszámok: Mistral Mazsorett csoport, Markó László és csapata karate-bemutatója, Parapács együttes gyermekműsora.
A délután folyamán a falu 800 éves évfordulója alkalmából kézimunka illetve fotókiállítást tekinthettek meg az idelátogatók. Az óvoda udvarán favágó versenyen vehettek részt az érdeklődők, ahol összemérhették az erejűket. Nagy sikert aratott az „Egy perc és nyersz” vetélkedő.
Az est fénypontjaként megérkezett sztárvendégünk Muri Enikő akit nagy tapssal jutalmazott a nagyszámú közönség. Jól mulattak Séra Roland által szolgáltatott zenére a hajnalig tartó utcabálon a táncos lábúak. Egész nap üzemelt a büfé, fagylalt, lángos, kürtőskalács, vattacukor, popcorn várta a megéhező, megszomjazó vendégeket.

 

Az ebtartás szabályai

images

 

ELOLVASOM!

banner-270

e-ugyintezes

Ma 2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz!

Községünk jeles épületei

Anarcsi Hirmondó

anarcsi hirmondo 2013 12