Hírek

Harmadik adventi gyertyagyújtás

Kétezer évvel ezelőtt földre szállt a „Remény”, s egy kicsiny gyermek alakjában öltött testet. A kis Jézus által hozott remény soha nem fogy el, mindenkinek jut belőle, s minél többet adunk másoknak, annál több lesz nekünk is.

A harmadik adventi vasárnap gyertyája a SZERETET szimbóluma. Ahogyan a harmadik gyertya is megvilágítja a koszorút, fényt sugározva a fenyőre, a díszekre, kis közösségünkre, az itt lakó emberekre, éreznünk kell, hogy ezek a fények nem hétköznapi fények, ezek a fények csodás fények, melyek megnyitják az emberi szíveket, hogy az ott lakozó jóság, szeretet győzedelmeskedjen a bennünket is érintő koronavírus, az emberi önzés, a békétlenség és a szomorúság felett. Csodás pillanat a gyertya fényének fellobbanása, mely meghitté teszi az adventi készülődést. A pillanatok a jelen érzéseit világítják meg, de elvezetnek minket a jövő féle is. A fényekben ott lobognak az elért eredményeink és a jövőbe vetett reményeink, s a bennünk lakozó szeretet.

advent 3 2

advent 3 1

A jövő igazi reménye, záloga a gyermek. Minden gyermek az ígéret fénye, ezért fontos számunkra, hogy az adventi időszakban fokozottan figyeljünk a gyermekekre!
Világítsák be az adventi fények minden anarcsi család otthonát, vigyék be minden házba a szeretet fényét.

Minden családnak, anarcsi lakosnak békés, hittel teli, szeretetben gazdag, a remény ígéretével megáldott, egészségben eltöltött adventi várakozást kívánok!

 https://www.facebook.com/zoltan.kertesz.37625/videos/431464681561978

Kertész Zoltánné
tagintézmény-vezető

Időjárás

booked.net

Névnap

2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett
05:49 19:49

Holnap
Konrád
napja lesz.